default logo

Colors de tardor i fotografia de llargues exposicions als Bullidors de la Llet

4 i 5 de novembre de 2017

Sempre ens han dit que per fer fotografies de llargues exposicions havíem de recórrer a l’ús de filtres de densitat neutra o utilitzar la tècnica d’apilar diverses fotografies i fusionar-les utilitzant els píxels més clars. I és ben cert, aquestes dues tècniques ens permeten captar imatges en les que el pas del temps se fa evident perquè s’hi combinen elements que s’han mogut amb elements que estan fixos durant tota l’exposició.

Però aquesta no és l’única tècnica que ens permet prendre aquest tipus d’imatges. N’hi ha una altra que ens pot proporciona resultats igual o encara millors: aprofitar el moments en els que la llum és escassa i, que, per tant, ens caldrà donar temps al sensor de les nostres càmeres perquè pugui acumular prou energia com per proporcionar-nos imatges ben exposades.

Us proposem un cap de setmana curt a l’Alt Berguedà on, a més de practicar les tècniques per aconseguir llargues exposicions, també podrem aprofitar els darrers colors de la tardor amb l’imponent paisatge del Pedraforca.