default logo

Les galeries de la nostra xarxa

Galeria Biel Servera

Sóc arqueòleg i treballo sobre els paisatges del passat. Per mi la fotografia és la millor manera d’educar la mirada i saber identificar i gaudir els moments irrepetibles. M’encanta la fotografia de paisatge en sentit ampli, és a dir, captar la interacció humans-natura dins els paisatges culturals. Les escapades amb Imaginem m’han donat un bon grapat de gigues de fotos de llocs f
... més →

Galeria Ferran Roca-Cusachs

Soc en Ferran Roca-Cusachs, de 71 anys, veí de Barcelona, anteriorment advocat. Des de la meva jubilació dedico part important del meu temps per intentar formar-me i  practicar la meva sempre present afició a la fotografia.  
... més →

Galeria Jordi Oliveres

Els primers passos en la fotografia els vaig fer a l’adolescència amb una càmera manllevada del meu pare -una Yashica FX-3 amb un zoom de marca indefinida. Un cop enganxat a aquesta afició i amb alguns diners per invertir-hi vaig comprar una Nikon F801 i un parell d’objectius amb els que vaig iniciar-me en la fotografia de natura, amb uns resultats prou deficients, vistos amb la perspectiva dels a
... més →

Galeria Eduard Vives

Soc l’Eduard Vives, aficionat a la fotografia de fa anys, però amb poca experiència com podeu veure en el recull. Segueixo aprenent cada dia una mica mes. Soc de Canon de tota la vida, tot i que la meva primera càmera era una Yashica analògica que encara tinc.
... més →

Galeria Jordi Llull

Treballo al món de les TI. M’agraden totes les arts: fotografia, música, cine, pintura, ... La meva passió és estar a la natura i gaudir de l'entorn fent fotografies. Imaginem m’ha donat l’oportunitat d'aprendre molt de fotografia, de descobrir uns paratges únics i increïbles i de conèixer i compartir aquests entorns i moments amb una gent meravellosa.
... més →