default logo

Les vivències que ja hem fet

La Via Làctia a Gisclareny

Aquesta Vivència ja és plena


Disculpeu les molèsties
Read More

Presentació de la nova temporada d’Imaginem a Sant Gregori de Falset

7 de setembre de 2019


Des del mirador de l'ermita de Sant Gregori voltats de la roca vermella fotografiarem la posta de sol i us presentem la nova temporada d'Imaginem 2019-2020
Read More

Ports de Beseit · sector nord

27, 28 i 29 de setembre de 2019


Barrancs, gúbies, coves, avencs, ullals, fonts, bufadors... la pròpia toponímia ens explica com és l'aspecte d'aquest massís situat a l'extrem sud de Catalunya.
Read More

Colors de tardor a la Coma de Burg

11, 12 i 13 d'octubre de 2019


A la Coma de Burg hi trobem arbres de moltes espècies diferents i, si l'any és bo i canvien tots de color alhora, el bosc es converteix en una simfonia de colors.
Read More

Setmana Santa al Parc National des Pyrénées

Del 18 al 22 d'abril de 2019
Els Pirineus configuren una de les serralades més grans d'Europa. Tot i la seva situació, a la part més occidental d'Europa, aquesta serralada és de les que es conserva més verge
Read More

Fèroe · Fjords, frarets, boires i cingleres

Aquest viatge està complet!
La inscripció continua oberta per al juliol de 2020.
Read More

La llum sobre el paisatge

29 de setembre
Comencem el nou curs amb una activitat gratuïta sobre la fotografia del paisatge en la que aprendrem a treure el millor partit de l'hora daurada, de la posta de sol, de l'hora blava, de la nit i de la llum de la lluna
Read More

És temps de bolets!

18 de novembre Us proposem una altra manera d'anar a buscar bolets: amb la nostra càmera fotogràfica. Es tracta de trobar la manera de fotografiar-los sense tocar-los del lloc on han crescut.
Read More

El Rodeno de Albarracín

Atenció, complet!
Aquesta vivència és plena. No hi ha places disponibles.
Read More

Llum a la cara nord del Cadí

19 i 20 de gener
Vivència completa!

Heu vist mai la cara nord del Cadí carregada de neu i il·luminada? Això passa poques vegades perquè la cara nord de les muntanyes, a l'hivern, queda dins de la seva pròpia ombra.
Read More

Iniciació a Lightroom a les Planes de Son

Del 8 al 10 de febrer
Des de la desaparició d’Aperture com a programa d’administració de l’arxiu i revelatge digital fotogràfic, Lightroom ha esdevingut el programa més utilitzat entre professionals i aficionats avançats de la fotografia.
Read More

Els millors miradors del Congost de Fraguerau

22, 23 i 24 de febrer
El Congost de Fraguerau és un dels nostres paisatges favorits de Catalunya. Per les formacions rocalloses que l'aigua ha dibuixat en els conglomerats en els quals s'ha encaixonat el riu Montsant.
Read More