default logo

Vivències

Vivències destacades


Terres de colors i camps d’Espígol

del 16 al 23 de juliol de 2017

La llista d’artistes que s’han inspirat en els paisatges i les llums de la Provença és infinita. La Provença és l’essència de la Mediterrània, els paisatges secs de la garriga que els humans hem convertit en conreus, ben alineats, d’espígol.

Read More

Timelapses: la fotografia en moviment

22, 23 i 24 de setembre de 2017

Hi ha imatges en les que l’atractiu és, precisament, el pas del temps. El moviment de les estrelles en el cel de la nit, com les ombres es desplacen al llarg del dia, com s’obre una flor o es marceix una fulla.

Read More

Vivències futures


Colors de tardor al Québec ariégeois

13, 14 i 15 d’octubre de 2017

El verd profund del pi, el groc lluminós del faig, el daurat brillant del bedoll i el vermell de sang del cirerer es troben a la cara nord dels Pirineus, no gaire lluny de casa nostra, a la comarca occitana de l’Arièja. Concretament, a la regió del Donezan.

Read More

Colors de tardor i fotografia de llargues exposicions als Bullidors de la Llet

4 i 5 de novembre de 2017

Sempre ens han dit que per fer fotografies de llargues exposicions havíem de recórrer a l’ús de filtres de densitat neutra o utilitzar la tècnica d’apilar diverses fotografies i fusionar-les utilitzant els píxels més clars. I és ben cert, però... és l'única manera?

Read More

Fauna i paisatges dels Everglades (EUA)

del 27 de desembre de 2017 al 4 de gener de 2018

El Parc Nacionals dels Everglades, a l’estat de Florida dels Estats Units d’Amèrica, és un indret extraordinàriament especial. Un gran riu, que circula lentament i diferents ecosistemes que el formen depenen de la fondària de l’aigua a tocar l’un de l’altre i, amb ells, tota la fauna i la flora que hi està associada.

Read More