





- \r\n
- Amb la càmera, ve un petit flash auxiliar que, encara que limitat, substitueix el flash integrat que porten la majoria de les rèflex.
- La X-T1 disposa de connexió a internet que es pot controlar des d’un telèfon Android o Apple. Mitjançant una aplicació gratuïta, es poden controlar també l’autofocus, els paràmetres d’exposició i capturar les fotografies o vídeos realitzats. El sistema és simple, però funciona bé i no dóna problemes.
- Al frontal hi ha una presa sincro per flash, que pot ser molt útil per treballar amb flaixos d’estudi. Certament, cada vegada més gent utilitza disparadors sense fil, però aquest connector ens pot treure d’un compromís.
- A diferència de la X100 i la X-Pro1, la X-T1 no disposa d’una rosca per a un cable disparador mecànic al botó de l’obturador. Al lateral de la càmera es pot connectar el cable elèctric RR – 90 del fabricant. Jo personalment prefereixo els disparadors elèctrics, que sempre podrem utilitzar amb un intervalòmetre, però haver de recórrer a l’específic del fabricant no em feia cap gràcia. Ara bé -i aquí hi ha el detall-, Fujifilm no ens obliga a comprar el seu comandament: la X-T1 també pot disparar amb un cable “normal” tipus jack compatible amb el que fan servir diversos models de càmera Canon.
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n \r\n