Activitats flaix per a la comunitat Imaginem

La natura és imprevisible i a vegades ens sorprèn. Tot i que una bona planificació és sempre garantia de millors resultats, a vegades el millor ens pot fer perdre allò que és bo i saber reaccionar a temps quan hi ha ocasions imprevistes també ens pot donar uns excel·lents resultats.

Fa temps que ens balla pel cap com ho podem fer per compartir aquestes ocasions amb vosaltres i hem decidit que podem aprofitar el nostre grup de Whatsapp per notificar sortides que no teníem previstes i que una oportunitat inesperada ens ofereix. Seran sortides que no es publicaran al web, que no comptaran amb allotjaments ni restaurants preparats ni cap altre servei. Només l’assessorament fotogràfic i la possibilitat d’aprofitar aquelles oportunitats que sense una bona capacitat de reacció i improvisació se’ns escaparien. I a un preu molt competitiu!

Com que aquestes sortides estaran reservades als components del nostre grup de Whatsapp, si no hi sou i en voleu formar part, només ens ho heu de dir enviant un missatge al 654 347 448 i us hi afegirem! I bona improvisació!