Consentiment del tractament de dades

Us informem que les vostres dades personals estan incorporades als servidors de l’empresa Mailchimp, que és la utilitat que habitualment fem servir per mantenir-vos informats de les activitats que organitzem.

El proper 25 de maig de 2018, s’inicia l’aplicació del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679). A partir d’aquest moment, deixen de ser vàlids els consentiments tàcits per tractar dades personals. Per aquest motiu us sol·licitem que, en cas que consentiu que seguim tractant les vostres dades amb la finalitat esmentada, ens ho confirmeu mitjançant el formulari que trobareu a continuació.

En cas que no ens feu arribar el vostre consentiment abans del proper 25 de maig, les vostres dades s’eliminaran del fitxer esmentat.

En cas que consentiu, podeu retirar el consentiment en qualsevol moment enviant un correu electrònic a qualsevol dels responsables del tractament.

Dades que es requereixen

 

Verification

Informació bàsica de protecció de dades personals

Responsables del tractament: 

  • Adriana Olsina (adriana@imaginem.cat)
  • Jordi Brú (jordi@imaginem.cat)
  • Francesc Muntada (francesc@imaginem.cat)

Finalitat: mantenir-vos informats de les activitats organitzades per Imaginem – Vivències Fotogràfiques.

Legitimació: consentiment de la persona interessada.

Destinataris: només Imaginem – Vivències fotogràfiques

Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de limitació, adreçant un escrit a qualsevol dels correus electrònics dels resposables. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

Informació addicional: per ampliar aquesta informació i conèixer els detalls del tractament de dades podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al 609 776 242.