Fèroe · fjords, frarets, boires i cingleres

Fèroe és encara un paradís per descobrir. Aquestes illes d’origen volcànic que s’alcen enmig de l’Atlàntic, a mig camí entre Escòcia i Islàndia han estat ignorades pels viatges durant molts anys. Ara, que altres destins estan saturats, les nostres mirades s’han dirigit a aquest petit arxipèlag i hem descobert la seva bellesa indòmita formada per una combinació de penya-segats marins impressionants, petits pobles de pescadors amb les seves cases de fusta de colors, colònies d’ocells marins i una meteorologia canviant que dibuixa contrasts aquí i allà.

[button color=”#ffffff” background=”#ff9900″ size=”medium” src=”http://imaginem.cat/web/feroe-%C2%B7-fjords-frarets-boires-i-cingleres/#inscriure”]M’hi vull inscriure o la vull regalar[/button]

Què farem i on anirem?

Passarem una setmana a Fèroe i durant aquest dies visitarem les illes de:

 • Mykenes, on hi trobarem les millors colònies d’ocells marins de Fèroe. I les més accessibles
 • Vágar, l’illa dels penya-segats increïbles i llacs i salts d’aigua que cauen directament sobre el mar
 • Streymoy, on hi ha la capital de les illes amb el seu deliciós centre històric, els habitatges més antics i una ruta en vaixell que ens descobrirà paisatges impossibles
 • Eysturoy, que conté els pobles més bonics, la muntanya més alta i els fjords més encaixonats
 • Bardoy, on s’hi assenta la segona ciutat de les illes i on farem alguna excursió d’alta muntanya ran de mar
 • Kunoy, l’illa del bosc
 • Kalsoy, l’illa de la dent de serra i una de les icones del paisatge de Fèroe

Objectius

L’objectiu principal d’aquesta sortida és descobrir i fotografiar el paisatge de Fèroe i la seva fauna. Els temes principals que tractarem seran:

 • La fotografia del paisatge amb «mal temps» (vent, boires, potser pluja…)
 • La fotografia de la fauna silvestre. Les colònies d’ocell marins són indrets especialment idonis per practicar aquest tipus de fotografia (retrats i fotografies d’acció)
 • L’hora daurada i l’hora blava. Estem acostumats a que les millors hores del dia duren poc. A Fèroe, en canvi, a començaments de juliol, l’hora daurada s’allarga 90 minuts i l’hora blava dura tota la «nit». Això significa que cada dia tindrem 3 hores d’hora daurada i 5 hores d’hora blava.

Pre-inscripció oberta: Encara estem negociant vols i allotjaments i, per tant, no podem concretar dates ni preus. Tanmateix, responent a les opinions que ens han arribat volem obrir la preinscripció a aquest viatge. Aquesta preinscripció no us compromet a res ni us demanem cap paga i senyal, si en publicar dates i preus no hi esteu interessats, podeu desdir-vos-en sense donar cap explicació.

Les inscripcions, però, s’obriran abans per a les persones pre-inscrites i les places es cobriran per ordre d’inscripció.

Si teniu qualsevol dubte sobre aquesta activitat, contacta amb nosaltres al telèfon 654 34 74 48.

Activitat dirigida per Jordi Brú i Francesc Muntada.

Informació pràctica

 • Dificultat: baixa – mitjana. La majoria de localitzacions són fàcilment accessibles amb vehicle. Hi ha previstes tres caminades. Una de 5 km amb 150 m de desnivell, una altra de 3 km i 160 m de desnivell i una tercera de 6km i 250 m de desnivell.
 • Reunió preparatòria: A qui s’hagi inscrit a aquest viatge se’l convocarà a una reunió prèvia en la que s’acabaran de tancar els aspectes més pràctics d’aquesta Vivència Fotogràfica.
 • Material fotogràfic idoni: càmera, objectius, trípode i cable disparador. Per a la fotografia del paisatge tots els objectius seran útils. Des dels granangulars més amplis als teleobjectius més potents. Per a la fotografia de fauna, els teleobjectius potents ens permetran fer fotografies de detalls. Tanmateix, la fauna, a Fèroe, és prou refiada com per poder obtenir bones fotografies amb teleobjectius moderats.
 • Material personal: A l’estiu, a Fèroe, les temperatures oscil·len entre els 9 i els 15 º, o sigui, fa una temperatura similar a la que trobem aquí, a la natura, a l’hivern. Cal, doncs, anar ben abrigats. Hem de tenir present, a més, que les illes Fèroe són enmig de l’Atlàntic, el que significa que entomen els vents, les boires i les pluges nordaltàntiques. Cal anar preparat per al que els mediterranis anomenem «mal temps».
 • Menjar: aquesta vivència és en règim de pensió completa. No cal que us preocupeu, doncs de menjar ni de beure. Agrairem que ens informeu si heu de seguir alguna dieta especial o sou vegetarians o vegans.
 • Places limitades:
  • Mínim: 6 participants (acompanyants inclosos)
  • Màxim: 16 participants (sense comptar els acompanyants)
 • Desplaçaments: en avió fins a Fèroe i en vehicles de lloguer a les illes

Consulta les nostres condicions en cas de cancel·lació de l’activitat

Preinscripció

La preinscripció ja està tancada. Ben aviat publicarem el formulari d’inscripció


Gràcies per preinscriure’t a la nostra vivència a Fèroe. De moment, tens plaça reservada.

Tal com t’hem informat anteriorment, aquesta reserva no comporta cap obligació per part teva i sempre ets a temps de cancel·lar-la. Així mateix, tens dret a eliminar aquesta reserva si quan publiquem els preus i les dates definitives no encaixen en el teu pressupost o en el teu calendari.