Flors a les muntanyes de Prades

5 de maig

Flors a les muntanyes de Prades

Les Muntanyes de Prades formen una unitat climàtica complexa que afavoreix que la presència d’espècies típiques de la zona geogràfica que ocupa es barregi amb espècies habituals en climes més freds i humits. El resultat és una diversitat extraordinària en un espai relativament petit.

[button color=”#ffffff” background=”#ff9900″ size=”medium” src=”http://imaginem.cat/web/flors-a-les-muntanyes-de-prades/#inscriure”]inscriu-m’hi[/button] [button color=”#ffffff” background=”#ff9900″ size=”medium” src=”http://imaginem.cat/web/flors-a-les-muntanyes-de-prades/#regalar”]la vull regalar[/button]

 

Què farem i on anirem?

Recorrerem diferents localitzacions de les Muntanyes de Prades a la recerca de les millors flors per a fotografiar-les. El mes de maig és una època fantàstica per a gaudir de l’explosió de la primavera en un dels millors indrets florístics del sud del País. Vegetació de climes mediterranis i continentals, s’abracen en una zona amb una gran diversitat de sòl, això permet que la varietat de flors que hi creixen en sigui espectacular!

Prestarem especial atenció a les orquídies, aquestes petites joies que l’evolució ha fet que tinguin unes formes i unes estructures reproductives molt vistoses. Tota una jornada dedicada a la macrofotografia de flors, en la que podrem conèixer la manera d’abordar aquesta disciplina fotogràfica per tal d’aconseguir captar-ne fins al detall més amagat.

També aprendrem diferents recursos compositius i, d’aquesta manera, podrem obtenir uns resultats estètics acurats fent que les nostres imatges siguin espectaculars.

Objectius

  • Aprendre la tècnica de la macrofotografia i la fotografia d’aproximació, en els seus diferents vessants.
  • També aprendrem a treballar la composició i les diferents opcions que ens ofereixen les flors i el seu entorn.
  • Passar-ho bé i gaudir dels paisatges encisadors de les Muntanyes de Prades.

Data límit d’inscripció: 1 de maig de 2018

Informació i reserves: Les places es cobriran per ordre d’inscripció. Si tens qualsevol dubte sobre aquesta activitat, contacta amb nosaltres al telèfon 600 61 63 30.

Activitat dirigida per Jordi Brú.

Informació pràctica

  • Dificultat: baixa. No cal estar en bona forma física. Només farem curtes caminades amb desnivells inapreciables.
  • Horari: de les 9:00 h del matí a les 19:00 h del vespre. El lloc de trobada es facilitarà per correu electrònic als inscrits.
  • Material fotogràfic idoni: càmera, objectius, trípode i cable disparador. Si teniu lents d’aproximació, tubs d’extensió, reflectors, difusors o flaixos electrònics porteu-los, que també els farem servir. Els objectius  que més utilitzarem són els objectius macro, però podrem jugar amb qualsevol tipus d’objectiu (en especial els angulars).
  • Material personal: Cal portar esmorzar i aigua. Respecte a la roba, cal tenir en compte que al maig, normalment, fa fresca al matí i caloreta a migdia. Vestiu-vos per capes i penseu que, si tot és normal, hi haurà força diferència tèrmica entre les hores més fredes i les més càlides.
  • Preu: 50 €.
  • Què inclou: assessorament fotogràfic. No inclou el dinar, però buscarem un lloc amb preu assequible on poder dinar tots junts.

Consulta les nostres condicions en cas de cancel·lació de l’activitat.

Inscriu-m’hi

[vfb id=’136′]

Pagament  vivència

Per fer efectiva la vostra inscripció, si us plau, feu una transferència de l’import corresponent al següent número de compte:

En cas que hàgiu fet més d’una inscripció, podeu ajuntar tots els pagaments en una sola transferència.

Gràcies per la vostra comprensió i disculpeu els inconvenients que aquesta situació us pugui provocar.

Regala aquesta vivència

[vfb id=’137′]

Pagament regal

Per fer efectiu el vostre regal, si us plau, feu una transferència de l’import corresponent al següent número de compte:

En cas que hàgiu fet més d’un regal, podeu ajuntar tots els pagaments en una sola transferència.