Macrofotografia i macro extrem a l’abast de tothom

12 de maig

Atenció!

aquesta vivència ja és plena!

Les coses petites sempre ens atrauen. Aturar-nos i observar els detalls d’allò que no és gaire evident a simple vista ens acaba sorprenent i ens fa veure d’una altra manera els nostres protagonistes.

D’aquesta vivència ens interessa especialment això: poder veure i fotografiar amb tot el detall possible alguns elements naturals que no destaquen, a priori, per la seva mida o bé per les seves formes.

[button color=”#ffffff” background=”#ff9900″ size=”medium” src=”http://imaginem.cat/web/macrofotografia-i-macro-extrem-a-labast-de-tothom/#inscriure”]M’hi vull inscriure o la vull regalar[/button]

Què farem i on anirem?

Anirem a la zona del Garraf, un dels espais naturals més diferents i sorprenents que podem trobar a tocar de Barcelona. Estem plenament immersos a la primavera i ben segur que motius per a fotografiar no ens en faltaran. En destacarem principalment les flors i alguns petits insectes, que a primera hora del matí encara estan ben “adormits”. Tampoc perdrem de vista però, ni les molses ni els líquens.

Intentarem centrar-nos sobretot en aquells motius més petits, per destacar-ne al màxim els detalls. És per això que posarem a prova tots els equips i accessoris necessaris per aconseguir ràtios d’ampliació realment espectaculars. I tot això ho aconseguirem amb mitjans i accessoris a l’abast de tothom, sense necessitat de realitzar una gran despesa econòmica, ja ho veureu!

Per altra banda, no deixarem de banda la macrofotografia en un sentit més clàssic (sense necessitat de veure els pèls de la barbeta d’una formiga, perquè ens entenguem) en la qual les flors seran els nostres principals protagonistes. Ja coneixeu la nostra especial relació, amb el món de la flora del nostre país!

Objectius

 • Aprendre les tècniques de la macrofotografia i del macro extrem.
 • També aprendrem a treballar la composició i les diferents opcions que ens ofereixen els motius naturals i el seu entorn.
 • Conèixer trucs assequibles per convertir el nostre equip en un equip macro extrem.
 • Passar-ho bé i gaudir dels paisatges encisadors del Garraf.

Data límit d’inscripció: 9 de maig de 2019

Informació i reserves: Les places es cobriran per ordre d’inscripció. Si tens qualsevol dubte sobre aquesta activitat, contacta amb nosaltres al telèfon 659 524 359.

Activitat dirigida per Francesc Muntada i Jordi Brú.

Informació pràctica:

 • Dificultat: baixa. Farem les fotografies a escassos metres dels vehicles.
 • Horari: de les 9:00 h del matí a les 19:00 h del vespre. El lloc de trobada es facilitarà per correu electrònic als inscrits.
 • Material fotogràfic idoni: càmera, objectius, trípode i cable disparador. Si teniu lents d’aproximació, tubs d’extensió, reflectors, anells inversors d’objectiu, manxes, difusors o flaixos electrònics porteu-los, que també els farem servir. Els objectius que més utilitzarem són els objectius macro, però podrem jugar amb qualsevol tipus d’objectiu.
 • Material personal: Al maig som a la primavera i el temps pot ser molt canviant. En poc minuts podem passar d’un sol radiant a una pluja inesperada. Per tant, cal que anem preparats per tot! Com que tindrem els cotxes sempre a prop, podem deixar-hi la roba d’abric si fa caloreta o agafar-la si ens cal.
 • Menjar: aquesta vivència és de dia complet. Haurem de portar l’esmorzar de casa. Per a dinar, des d’Imaginem, ens encarregarem de portar un bon pícnic a l’estil Imaginem: taula parada enmig de la natura, menjar casolà i postres per llepar-s’hi els dits… i unes llepolies per berenar.
 • Què inclou: assessorament fotogràfic i dinar.
 • Preus:
  • Participants a la vivència: 75 €
  • Acompanyants: 30 €
 • Desplaçaments: en vehicles particulars.

Consulteu les nostres condicions en cas de cancel·lació de l’activitat

Inscriu-m’hi

Pagament  vivència

Si us plau, assegureu-vos que abans de pagar la reserva de la vivència heu formalitzat la inscripció. Per fer-la efectiva, si us plau, feu una transferència de l’import corresponent al següent número de compte:

En cas que hàgiu fet més d’una inscripció, podeu ajuntar tots els pagaments en una sola transferència.