Presentació de la nova temporada d’Imaginem a Sant Gregori de Falset

7 de setembre de 2019

Des del magnífic mirador de l’ermita de Sant Gregori, a Falset, i voltats de la roca vermella i erosionada amb formes capricioses que li donen caràcter, fotografiarem la posta de sol mentre mengem alguna cosa i us presentem la nova temporada d’Imaginem 2019-2020.

Atenció!

Aquesta activitat és gratuïta i oberta a tothom.

Places limitades. S’acceptaran per ordre de petició

Què farem i on anirem?

Anirem a l’ermita de Sant Gregori, a tocar de Falset, capital del Priorat. Haurem de caminar uns 500 m per arribar-hi i un desnivell de d’uns 50 m. Aquesta ermita s’ha construït en una balma formada en un sector de gresos vermells erosionats pel vent i per la pluja que li atorguen una gran bellesa.

Mirarem d’arribar a mitja tarda, una estona abans de l’hora daurada per tenir temps de preparar-nos i mirar de fotografiar aquest indret quan la llum rogenca del sol ponent en ressalta els colors naturals.

Objectius

L’objectiu principal d’aquesta sortida és observar la llum i mirar d’aprofitar-la quan les condicions siguin les més òptimes per al motiu que volem fotografiar, en el nostre cas, les roques rogenques de Sant Gregori.

Per això aprendrem:

  • Quan comença l’hora daurada i quines característiques té
  • Com aprofitar la posta de sol, tant amb llum frontal com a contrallum

Informació i reserves: Les places es cobriran per ordre d’inscripció. Si tens qualsevol dubte sobre aquesta activitat, contacta amb nosaltres al telèfon 654 34 74 48.

Activitat dirigida per Marta Begué, Jordi Bru i Francesc Muntada.

Informació pràctica

  • Dificultat: baixa. No cal estar en bona forma física ja que només farem una caminada d’uns 500 m i 50 m de desnivell.
  • Viatge: En vehicles particulars. Mirarem de racionalitzar l’ús de vehicles i, per tant, mirarem d’omplir-los al màxim. Si no teniu vehicle propi poseu-vos en contacte amb nosaltres i trobarem la manera que hi pugueu venir
  • Material fotogràfic idoni: càmera, objectius i trípode. Per a la fotografia del paisatge tots els objectius són adequats. En aquesta ocasió farem servir sobretot granangulars per fer fotografies generals de l’indret i teleobjectius curts per als detalls de la seva geologia.
  • Material personal: Al setembre, a l’interior i a 400 m d’alçada el més probable és que hi faci calor, tot i que després de la posta de sol hi pot refrescar. Porteu, doncs, roba fresca per a les primeres hores i alguna peça per abrigar-vos per quan estiguem aturats o es faci fosc.
  • Menjar: Aquesta vivència és en una zona de muntanya en la que no hi ha cap servei. Cadascú hauria de portar el sopar i el beure que pugui necessitar.
  • Preus: Vivència gratuïta d’inici de curs.
  • Què inclou: assessorament fotogràfic
  • Data límit d’inscripció: 4 de setembre de 2019

Consulta les nostres condicions en cas de cancel·lació de l’activitat

Inscripció

[vfb id=’160′]

Pagament  vivència

Gràcies per inscriure’t a la nostra vivència Presentació de la nova temporada d’Imaginem a Sant Gregori de Falset. Aquesta vivència és gratuïta. No cal, doncs, fer cap pagament.