Qui som?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
© Martin Gallego

Vam començar aquesta aventura dos fotògrafs i una editora gràfica que sentim passió per la fotografia i volem encomanar-la a tothom que hi estigui interessat.Un de nosaltres, el Manel, està tan enfeinat amb les seves tasques a la Universitat que no pot continuar, per ara, amb nosaltres però l’Adriana s’ha apuntat a estirar del carro per seguir portant aquesta idea esbojarrada endavant.

A Imaginem no volem ensenyar només a fer fotografies. Volem que qui ens acompanyi n’aprengui a base de vivències emocionants a la natura i d’experiències personals que marcaran, desitgem, un punt d’inflexió en la teva manera de captar-la amb la teva càmera fotogràfica.

Evidentment, a Imaginem t’explicarem les millors tècniques per cada tipus de fotografia, quin és el material més adequat per fer-les i la manera d’utilitzar-lo. Però estem convençuts que és proporcionant-te vivències fotogràfiques que et permetin fer servir aquests materials i aplicar aquestes tècniques com milloraràs la qualitat i la força expressiva de les teves imatges. Per això hem dissenyat i organitzat tot un seguit d’activitats i cursos de fotografia, perquè experimentis intensament les vivències més emocionants que la natura et pot aportar i les fotografiïs o aprenguis a fer-ho amb nosaltres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *