Jordi Oliveres

Els primers passos en la fotografia els vaig fer a l’adolescència amb una càmera manllevada del meu pare -una Yashica FX-3 amb un zoom de marca indefinida. Un cop enganxat a aquesta afició i amb alguns diners per invertir-hi vaig comprar una Nikon F801 i un parell d’objectius amb els que vaig iniciar-me en la fotografia de natura, amb uns resultats prou deficients, vistos amb la perspectiva dels anys. Aquí va ser quan vaig començar a assistir a cursos i tallers per millorar. Ja de ben petit m’agradava la natura, sobretot els animals, i només va ser qüestió de temps que les dues aficions es fonguessin en això tan fantàstic que és la fotografia de natura i que tantes alegries m’ha donat.
Imaginem va ser tot un descobriment per a mi, de la mà d’en Francesc, en Manel, la Maria Rosa, l’Adriana i en Jordi, hem après noves tècniques, rebut savis consells, descobert indrets meravellosos, conegut gent fantàstica, sempre amb un molt bon ambient.
Gaudeixo fent fotos i intento que qui les vegi gaudeixi amb elles. Poc més us puc dir. Espero que ens anem trobant pel camí i disfrutem plegats d’aquesta afició, vici, bogeria que es diu fotografia.
Tinc un  bloc de fotografia -no tan cuidat com voldria- on podeu veure moltes altres fotos que he anat fent.