default logo

Imàginem és una empresa especialitzada en el disseny, organització, guiatge i logística de vivències fotogràfiques, tallers i activitats formatives al voltant de la fotografia i la natura, on prevalen la qualitat i l’atenció personalitzada. A Imàginem volem portar-te als millors i més atractius indrets perquè experimentis les vivències més emocionants que la natura et pot aportar i les fotografiïs o aprenguis a fer-ho amb nosaltres. Per viure la fotografia més intensament.

Si vols estar ben informat de les nostres activitats, apunta’t al nostre butlletí mensual

Vivències destacades

Arbres monumentals i calçotada

10 de març de 2018 Arbres monumentals Els arbres vells i grans sempre ens sedueixen. Saber que hi ha pins vius, a Califòrnia, que ja hi eren abans de l’arribada dels primers humans es corprèn. A Catalunya no tenim arbres tan antics. Es més vells són oliveres mil·lenàries entre les que destacas Lo Parot una olivera d’una varietat desconeguda que, segons diu la tradició, té més de 2000 a
Read More

Setmana santa a Euskal Herria

Per setmana santa ens n’anirem a Euskal Herria. Euzkadi amaga alguns tresors molt ben guardats que tots els amants de la natura hauríem de conèixer.
Read More

Pròximes vivències


Vivències en cartera