default logo

Imàginem és una empresa especialitzada en el disseny, organització, guiatge i logística de vivències fotogràfiques, tallers i activitats formatives al voltant de la fotografia i la natura, on prevalen la qualitat i l’atenció personalitzada. A Imàginem volem portar-te als millors i més atractius indrets perquè experimentis les vivències més emocionants que la natura et pot aportar i les fotografiïs o aprenguis a fer-ho amb nosaltres. Per viure la fotografia més intensament.

Si vols estar ben informat de les nostres activitats, et proposem diversos mitjans:

 

Si vols rebre avisos d’activitats improvisades o puntuals, convocatòries per projeccions i cometaris de fotografies i vols tenir un canal més directe per connectar amb nosaltres, envia un missatge per Whatsapp al número 659 52 43 59 i t’inclourem al nostre canal bidireccional reservat per a notícies i activitats de fotografia.

 

 

Vivències destacades

Lescun · la joia verda del Béarn de l’Aquitània

Del 13 al 16 de juliol de 2018 Us podeu imaginar un Pirineu que no estigui completament abocat al turisme? Un Pirineu on els pastors segueixen pasturant les ovelles, munyint-les cada dia i recollint-le la llet per fer-ne formatges? Un Pirineu en el qual els pobles no s’han vestit d’apartaments o cases adossades, sinó que conserven l’arquitectura tradicional, això sí, adaptada als
... més →

Pròximes vivències


Estem treballant en el programa de Vivències del curs 2018-2019. Ben aviat estarà disponible!


Aquestes són algunes de les Vivències que hem fet anteriorment


Vivències en cartera