default logo

Imàginem és una empresa especialitzada en el disseny, organització, guiatge i logística de vivències fotogràfiques, tallers i activitats formatives al voltant de la fotografia i la natura, on prevalen la qualitat i l’atenció personalitzada. A Imàginem volem portar-te als millors i més atractius indrets perquè experimentis les vivències més emocionants que la natura et pot aportar i les fotografiïs o aprenguis a fer-ho amb nosaltres. Per viure la fotografia més intensament.

Vivències destacades

L’encís de les flors

6 de maig de 2017 Les flors… per què ens sedueixen tant, les flors? Pels seus colors? Pel les olors que desprenen? Perquè són un símbol de fertilitat i després de les flors vénen els fruits? Segurament la resposta és una combinació d’aquestes tres possibilitats i, de ben segur, unes quantes més que ara no se’ns acudeixen. Sigui com sigui, per la seva bellesa o pels instints que ens desperten, està
Read More

Presentació del nou equip d’Imàginem i fotografia circumpolar a Gallicant

22 d'abril de 2017

Després d'un temps de certa inactivitat, des d'Imaginem tornem i amb energies renovades! I aquest cop ho fem per a presentar-vos les noves incorporacions a l'equip de treball: l'Adriana Olsina i el Jordi Brú. I com que estem de re-inauguració, hem decidit convidar-vos (sí sí, ho heu llegit bé, convidar-vos!) en l'inici d'aquesta nova etapa.

Read More

Pròximes vivències


Vivències en cartera


Qui guia les vivències d'Imaginem?

Totes les vivències d'Imaginem estan pensades i dirigides per: